Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Φεύγω για Σαμοθράκη!

Ελπίζω το νησί ν'  αποζημιώσει τις προσδοκίες μου για ξεκούραση και ηρεμία. Η  μαγευτική ομορφιά του (έχω 10 χρόνια να το επισκεφτώ) θέλω να πιστεύω ότι είναι ανέπαφη. Οψόμεθα! Άιντε, turn off the computers, βρε, ή αλλιώς, κλέισ'το το ρημάδι!!!


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Η ατελείωτη ομορφιά του πλανήτη μας!

Ανοίξτε τα ηχεία για να απολαύσετε την υπέροχη μουσική της Loreena Μc Κennit μαζί με τις εξαιρετικές εικόνες .Το video, το βρήκα στο ιστολόγιο του seagull.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Sir Ken Robinson: Bring on the learning revolution!

Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν απολαμβάνουν το χρόνο τους στις δουλειές που κάνουν; Τι ρόλο παίζει η εκπαίδευση στην ανάδειξη των ταλέντων που έχει  ο καθένας από μας; Ποιο μοντέλο εκπαίδευσης πρέπει να ακολουθήσουμε; Σ΄αυτά και σε άλλα πολλά δίνει απαντήσεις ο Ken Robinson στο video που ακολουθεί.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 20 χρόνια;


Η απάντηση στο ερώτημα  δίνεται στο εξαιρετικό site προσομοίωσης in20years.com.Δες πώς θα είσαι μετά από 20 χρόνια,αρκεί να ανεβάσεις (upload) μια φωτογραφία σου, να δηλώσεις στη συνέχεια το φύλο,την κατηγορία από τις ηλικίες που αναφέρει  ,και... σε λίγα δευτερόλεπτα, να'σαι ωραίος/α(;)κοτσονάτος/η μεσήλικας! Το αποτέλεσμα της δικής μου φωτογραφίας το βλέπετε παρακάτω...Τα συμπεράσματα δικά σας.